Kieskeurig

prijzenHoewel de naam kieskeurig je niet meteen iets zal zeggen zal kieskeurig.nl dat wellicht wel doen. Ook als het jou niets zegt zal het een aantal webshop eigenaren wel wat zeggen. Ook de grotere namen als bol.com en coolblue zijn namelijk helemaal niet blij met Kieskeurig.nl. Vanaf 1 oktober heeft Kieskeurig namelijk een verkapte prijsverhoging doorgevoerd. Eerder betaalden de webshops kieskeurig per klik. Als voorbeeld; er zijn tien televisies te koop, de een kost € 10 en de ander € 100; bij beide kliks moest eerder evenveel betaald worden.

Het nieuwe systeem

In het nieuwe systeem moet er niet meer voor elke klik hetzelfde bedrag betaald worden, het is afhankelijk geworden van de prijs van het product, op die manier hopen ze dat er meer voordeligere producten aangeboden gaan worden. Op het moment is dat namelijk niet het geval. Voor de duurdere producten zullen webwinkels meer moeten gaan betalen, en de webwinkels wordt dan ook geadviseerd om het aanbod nog eens goed door te nemen en opnieuw op te stellen. De webshop eigenaren zijn niet blij met de nieuwe regel.

Bol.com

Bol.com neemt al 100.000 producten uit Kieskeurig. Het is wel normaal dat er een overweging is welke producten er aangeboden worden en dat het aanbod verschilt maar dat er zoveel producten verdwijnen is niet normaal. Wil jij Kortingen Bol.com zelf bekijken? Kan dat er zijn nog genoeg producten te verkrijgen met kortingen!