Een relatie op je werk

werkJe hoort het wel vaker, een affaire met de baas. Er zijn veel mensen die bewust of onbewust een affaire zoeken, en hierbij niet schromen om op het werk iemand te strikken. Want zeg nou zelf de verhalen over een vluggertje op het kopieerapparaat zijn ons allemaal wel eens ter ore gekomen. Of het nu vanuit de films is of het een levensechte situatie is waar je maar lastig uit kunt breken. Een affaire zeker op de werkvloer is spannend op meer fronten dan één, zeker wanneer je baas erbij betrokken is.

Een relatie hebben met je baas

Een relatie hebben met je baas is iets anders dan een affaire hebben met je baas. Het is niet ongewoon dat stellen samen in hetzelfde bedrijf werken. Het is echter ook niet zo ongewoon meer dat mensen een affaire hebben met iemand tijdens de werkuren. Het is spannend maar daarnaast ook nog eens gemakkelijk. Je kunt immers het telefoon nummer gewoon in je telefoon laten staan, afspraken verklaren en overwerken? Dat doen we allemaal wel eens. Als je er logisch naar gaat kijken (en zonder het te veroordelen of beoordelen) is een affaire op je werk hebben wellicht wel de meest praktische van allemaal.

Het is een keuze

Ze zeggen wel dat een affaire hebben een keuze is, maar je bepaald niet op wie je verliefd wordt je kunt wel bepalen of je wel of geen affaire begint omdat er vlinders bij betrokken zijn. Daarnaast zijn er ook nog de mensen die bewust een affaire beginnen om hogerop te komen in het bedrijf of die denken dat ze door te slapen met de baas of andere seksuele handelingen te verrichten hoger opkomen in het bedrijf. Ieder het zijne overigens, een relatie is al genoeg werk als je daarnaast ook nog eens een affaire hebt zijn er meerdere mensen die je tevreden moet houden. Waarvan je affaire nog een stuk gevaarlijker is, die kan immers naar buiten komen naar je huidige partner, waardoor je beide kwijt kunt raken. Kijk maar uit met wat je doet, en als je het doet doe het goed. Zo dat niemand er ooit achter zal komen.