Apps die je echt niet kunt missen op je telefoon of tablet

appjeAls ondernemer moet je altijd van het laatste nieuws op de hoogte zijn, dat is eenvoudig opgelost. Maar er zijn nog een heleboel andere apps waar je handig gebruik van kunt maken. De volgende apps zijn allemaal gratis te downloaden en zijn geschikt voor Android-smartphones en voor iPhone-smartphones een aantal van de apps is ook te installeren op een tablet!

EHBO

De EHBO app van het Rode Kruis is ervoor bedoeld om je instructies te geven in geval van noodsituaties. Op die manier ben je altijd op de hoogte van de dingen die gedaan moeten worden tijdens een noodgeval, heb je een hulp bij de hand die je helpt bij ongevallen en de app zal je ook laten zien waar de dichtstbijzijnde EHBO post is. Ook heeft de app een handige lijst met wat er in je verbanddoos moet zitten zodat die ook altijd gevuld is met de meest handige zaken. Ook handig is dat deze app ook te downloaden is voor Windows Phone toestellen.

Tweakers

Wie een beetje slim ondernemer is kent de website van Tweakers wel, je kunt hier prijzen vergelijken van elektronica producten. Ook op de app kan je de prijzen vergelijken bij verschillende winkels, zodat je altijd de meest gunstige prijs kunt krijgen voor de elektronica die je nodig hebt. Naast de verschillende prijzen vindt je op de app ook product reviews, zodat je weet wat andere gebruikers van het product vinden.

Nieuwe wetten

Deze app stelt je op de hoogte van nieuwe wetten of regels die van kracht zijn voor jou als ondernemer. Geef in de app aan waar je interesses liggen en van welke onderwerpen of branches je updates wilt ontvangen om het zo te zeggen. De meldingen worden aangepast op je interesses zodat je op de hoogte blijft van waar jij belangens bij hebt. De app is ook beschikbaar voor tablets dus je bent niet op je telefoon aangewezen om er gebruik van te maken.

Turbo Scan

Is je administratie niet helemaal op orde? Dan is het een goed idee om Turbo Scan te downloaden op je telefoon. Je kunt bonnen opslaan, hierdoor staan ze overzichtelijk allemaal bij elkaar en kan je ze elk moment weer bekijken. Je kunt ook een overzicht naar jezelf mailen, zodat je deze door kunt sturen of uit kunt printen voor de administratie of het administratiebureau.

Bleufire Reader

Met de Bluefire Reader kan je e-books openen en lezen op je telefoon of tablet. Er zit een woordenboek bij in en als je internet hebt kan je ook de betekenis van woorden opzoeken. De reader geeft ook de mogelijkheid om bepaalde stukken te markeren zodat je ze later gemakkelijk terug kunt vinden.